Čerstvá smetana z Valašska ke šlehání

Čerstvá smetana z Valašska ke šlehání

Čerstvá pasterovaná smetana je výborná nejen k přípravě šlehačky s bohatou pěnou, ale má i široké uplatnění v teplé i studené kuchyni, vhodná také do kávy. Příjemná chuť a vůně čerstvé šlehačky je naprosto nezaměnitlená.

Základní popis

  • Číslo výrobku: 6241
  • EAN Kódy: 8594003024153
  • Tuk: 31 %
  • Balení v g: PP kelímek 240 g
  • Balení v ks: 20 ks v papírovém kartonu
  • Trvanlivost: 7 dní
  • Alergeny: MLÉKO a výrobky z něj (včetně laktózy)

Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku

  • Energie: 1236 kJ / 300 kcal
  • Tuk: 31 g
  • Bílkoviny: 2,2 g
  • Sacharidy: 2,9 g

Produkty v této skupině

Recepty

Nepečený dezert z Kysané smetany

Nepečený dezert z Kysané smetany

Rychlý, snadný, chutný a ohromující recept :-). Co víc si přát? 

Špenátová polévka

Špenátová polévka

Nejen na Zelený čtvrtek si můžete udělat jednoduchou a hustou zelenou polévku, která vás dostane do jarní nálady!

Karamelová ledová káva s pravou šlehačkou

Karamelová ledová káva s pravou šlehačkou

Karamelová ledová káva s pravou šlehačkou

Dýňová polévka s kysanou smetanou

Dýňová polévka s kysanou smetanou

Hustá polévka z dýně hokkaido je ideálním obědem a to nejen pro chladné dny. Je bohatá na vitamíny a minerální látky.

Panna cotta

Panna cotta

Máme pro vás tip na svěží letní dezert, který bude určitě všem chutnat :-)...

Jablečný koláč

Jablečný koláč

Hledáte, co upéct k odpolední kávičce? A co tahle nadýchaný jablečný koláč?

Perníčky

Perníčky

Nadýchané a měkké perníčky jako z cukrárny...

Valentýnský dezert

Valentýnský dezert

Připravte své drahé polovičce zdravý a lahodný ovocný dezert...

Bombardino

Bombardino

Bombardino je voňavý zimní drink, který rozzáří jakýkoli pochmurný den!

Polévka z medvědího česneku a Valašské kyšky

Polévka z medvědího česneku a Valašské kyšky

 Krémová polévka s příchutí česneku Vás zajisté zasytí a zahřeje :-)

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

Víte že

Jogurtové bakterie pomáhají prevenci zubního kazu

V rámci výzkumu bylo zjištěno, že 80 % účastníků mělo po šestitýdenní konzumaci jogurtu nižší výskyt zubního plaku a zánětů dásní. Výzkumu se zúčastnilo 24 dobrovolníků, kteří po dobu dvou týdnů nejedli jogurty ani podobné potraviny jako sýry či tvaroh a po této době u nich byla ve slinách zjišťována hladina bakterií a látek působících páchnoucí dech včetně hydrogensulfidu. Potom po dobu šesti týdnů konzumovali účastníci 90 g jogurtu denně. U jednoho ze čtyř sledovaných se pach z úst vyskytoval pravidelně, zatímco u 19 z dvaceti byl ovlivněn zánětem dásní.
Zdroj: www.nutraingredients.cz